Zoefweek 15+

geplaatst in: activiteiten, zoefweek1 | 0

Zoefweek 15+ | Juli Augustus 2022 | Frankrijk

PERIODE: 30-07-2022 t/m 06-08-2022
LOCATIE: Castel Marguerite, Saint-Nectaire, Frankrijk
DOELGROEP/LEEFTIJD: jongeren vanaf 15 jaar
MAX AANTAL DEELNEMERS: 14
ORGANISATIE: IDZO
KOSTEN: € 359,- all-inclusive, ook incl. vervoer naar, van en in Frankrijk

ZOEF: ZomerOntmoetingen En France. Een actieve week voor jongeren vanaf 15 jaar. Een avontuurlijke week lang samen met leeftijdgenoten. Vrienden maken voor het leven! Ga jij mee?

Tijdens deze week verblijf je in Castel Marguerite, een prachtig kasteeltje in Frankrijk.

De invulling van de week is een goede mix van uitdagende activiteiten en ontspanning. De ene dag zit je met z’n allen in een kano op een wild stromende rivier of op een klimparcours hoog in de bomen, de volgende dag ben je bezig met een spannend spel dat je samen op moet lossen. ’s Avonds met je vrienden genieten van geroosterde marshmallows bij het kampvuur in de tuin van Castel Marguerite.

IDZO easy to make friends. Goede gesprekken, nieuwe duurzame vriendschappen en vooral het samen beleven van heel veel onvergetelijk plezier in deze week.

Enquête/Prijsvraag ZOEF-week voor Jongeren

Vul onderstaande formulier in en je ontvangt een mail met een enquête over de ZOEF-week. Het zijn een paar vragen waarmee je een fantastische prijs kunt winnen: een ballonvaart. Alle deelnemers van de  enquête krijgen in elk geval een prijs: korting op een ZOEF-week voor jongeren. 

Deze enquête is in te vullen tot 1 december 2021.