Heb je plannen om zelf een groepsweek te organiseren met een door jou (jullie) gekozen inhoud die past bij de doelstellingen van IDZO (compassie, verbinding, duurzaamheid en solidariteit) en zoek je daarvoor een betaalbare en goed geoutilleerde, sfeervolle en inspirerende plek in Frankrijk? Dan kun je Castel Marguerite ook tegen een zeer aantrekkelijk tarief afhuren. Daarbij zou je kunnen denken aan een week waarin je met jouw deelnemers in de prachtige vulkanische Auvergne gaat wandelen, fietsen of op een andere manier sportief of creatief bezig kunt zijn. Zo’n week kun je benutten om bijvoorbeeld voor een door jouw gekozen goed doel (solidariteit) sponsorgelden in te zamelen met jouw deelnemersgroep. Onze ervaring is dat  zulke weken een hoog verbindend karakter hebben en duurzame vriendschappen opleveren. Castel Marguerite is bij uitstek een plek en IDZO bij uitstek de organisatie die geschikt zijn om daarin optimaal te faciliteren.

De prachtige omgeving van Saint Nectaire biedt gelegenheid om niet alleen met de door jou of jullie gekozen activiteiten bezig te zijn, maar ook ongekende mogelijkheden om daarnaast de unieke sfeer van de vulkanische Auvergne te proeven. Ongerepte natuur rondom, pittoreske dorpjes en historische stadjes in overvloed. Samen ontspannen koken, de dag afsluiten met een drankje bij een kampvuurtje in de tuin of bij de snorrende Finn-oven in de gemeenschapsruimte. 

Castel Marguerite en de omgeving lenen zich ook uitstekend om ook met je eigen meditatie-, yoga-,  bezinningsgroep een week te organiseren. Het kasteeltje biedt alle faciliteiten om een groep van een twintigtal deelnemers te ontvangen. Een moderne professionele keuken om samen de maaltijden te bereiden.

We maken graag een afspraak om de voorwaarden (klik hier: Algemene voorwaarden IDZO_20200701 ) en kosten met je te bespreken. Neem contact met ons op via  het contactformulier (klik hier: Contactgegevens ) of bel met Willeke Kok-Langkamp: +31 (0)6 40003241.