POP UP dagen

geplaatst in: activiteiten, talentweek | 0

POP UP dagen

PERIODE: 01-05-2022 t/m 22-10-2022
LOCATIE: Castel Marguerite, Saint-Nectaire, Frankrijk
DOELGROEP/LEEFTIJD: Iedereen is van harte welkom
MAX AANTAL DEELNEMERS: ca. 15 personen per dag
ORGANISATIE: IDZO
KOSTEN: zie info hieronder

“POP UP” in 2022 weer mogelijk in onze herberg Castel Marguerite.

Afgelopen paar jaar is er veel veranderd als gevolg van de pandemie. Dat gold zeker ook voor velen voor wat de invulling van vakanties betrof. Voor IDZO hebben de corona maatregelen natuurlijk ook directe en grote gevolgen gehad. Het overgrote deel van de voorgenomen en besproken activiteitenweken moesten door het bestuur of de deelnemers zelf geannuleerd worden. Hoewel er op dit moment nog geen harde zekerheid bestaat over een verruiming van de mogelijkheden in 2022 hebben we als bestuur toch een uitgebreide planning gemaakt voor activiteitenweken. We zouden niets liever dan weer volle en enthousiaste groepen ontvangen op onze mooie locatie Castel Marguerite. In de planning voor komend jaar hebben we naast de groepsactiviteiten ruimte gehouden voor zogenaamde POP UP-dagen, een geweldige gelegenheid om op een ongedwongen manier kennis te maken met de locatie en mogelijkheden. Mochten er weken door beperkende overheidsmaatregelen uitvallen, dan worden ook deze weken vrijgegeven voor Pop-Up reserveringen.

Pop-Up is een verblijf van twee of meer dagen (met een maximum van 7 overnachtingen) in een soort B&B constructie. Je kunt als enkele gast, maar ook samen met partner, je gezin,  vriendin(nen), vriend(en) of kennissen boeken. Naast de mooie kamers zijn er ook twee zelfstandige en separate gîtes beschikbaar.

Het concept POP-UP dagen

Castel Marguerite biedt de mogelijkheid om tegen onze kostprijs aan maximaal 15 personen per dag (B&B constructie) te komen overnachten. Daarnaast kun je ook één van onze gîtes boeken.

Waarom pop-uppen in Castel Marguerite?

Race-fietsers en mountainbikers kunnen vlakbij de nodige kilo(watt)- en hoogtemeters maken. Elektrisch ondersteund fietsen kan ook, E-bikes zijn in de buurt te huur. Lekker zwemmen in en watersporten op het nabijgelegen Lac du Chambon. ‘s Avonds genieten van de zelfgemaakte boeuf bourguignon, fondue of truffade van de streekkazen of een vegetarische schotel met de befaamde groene Auvergne-linzen kan ook, want tegen een geringe vergoeding en na overleg met de beheerders kun je gebruik maken van de professionele en goed uitgeruste keuken. Na een actieve dag kun je met een hapje en een drankje samen afsluiten bij een knappend kampvuurtje of bij de gloed van de prachtige Finnoven in de gezelschapsruimte.

Prijzen verblijf in onze herberg Castel Marguerite

Gîte A (1 slaapkamer/ 2 personen) € 400,00 per week

Gîte B (2 slaapkamers/ 4 personen) € 500,00 per week.

Kamer : € 40,00 p.p. per nacht, 2 personen € 60,00 per nacht, kinderen (2 t/m 6 jaar) € 5,00, jongeren (7 t/m 15 jaar) € 25,00.

Ontbijt: € 5,00 p.p., kinderen (2 t/m 6 jaar) € 2,50, jongeren (7 t/m 15 jaar) € 3,50.

Gebruik van de professionele keuken (per persoon/gezin en in overleg met de beheerders) € 7,50 per dag.