Jeugdkoorweek

Jeugdkoorweek | Augustus 2021 | Frankrijk

PERIODE: 07-08-2020 t/m 14-08-2020
LOCATIE: Castel Marguerite, Saint-Nectaire, Frankrijk
DOELGROEP/LEEFTIJD: vanaf 18 t/m 25 jaar
MAX AANTAL DEELNEMERS: 25
ORGANISATIE: IDZO
KOSTEN: € 359,- p.p. all-inclusive (m.u.v. reiskosten)

ZINGEN IN FRANKRIJK

Een super week beleven, duurzame vriendschappen sluiten, zingen & sportief en creatief bezig zijn. Kortom: een onvergetelijke week! Ons motto: “IDZO easy to make friends”

Met enkele ervaren jeugdkoordirigenten organiseert IDZO in Castel Marguerite in Frankrijk een zangweek voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar. We geloven erin dat zingen niet alleen een geweldige manier is om te ontspannen en genieten, maar ook mensen met elkaar verbindt. Samen met andere jongeren zingen tijdens een verblijf in Castel Marguerite in de prachtige en nog ongerepte Auvergne geeft een extra dimensie. Zeker als je op een karakteristiek historisch Frans marktpleintje het niets vermoedende publiek verrast met een flashmob. De ene dag vorm je samen een prachtig koor en de andere dag zing je in de ongerepte natuur een duet met je maatje in de Canadese kano op een wild stromende rivier of galmt je solostem hoog in de bomen van het klimparcours. ’s Avonds geniet je na met (nieuwe) vrienden en snacks onder de heldere en oneindige sterrenhemel in de tuin van Castel Marguerite.

Meedoen?

Ben je sopraan, alt, tenor of bas? We hebben jullie allemaal nodig! We verwachten wel dat je (met behulp van midi-files) je partij zelfstandig voorbereidt. Mobiliseer je zangvrienden en schrijf je zo snel mogelijk in via het inschrijfformulier want vol = helaas vol.