Klusweken

geplaatst in: activiteiten, klusweek | 0

Klusweken | Herfst 2023 | Frankrijk | VOLGEBOEKT

PERIODE: 28-10-2023 t/m 11-11-2023
LOCATIE: CASTEL MARGUERITE, SAINT-NECTAIRE, FRANKRIJK
DOELGROEP/LEEFTIJD: Enthousiaste klussers en zij die dat willen worden
MAX AANTAL DEELNEMERS: 11
ORGANISATIE: IDZO
KOSTEN: Geen kosten, want wij zijn blij met je hulp, maar we stellen een vrijwillige bijdrage zeer op prijs.

Elk nieuw activiteitenseizoen van IDZO begint en eindigt met klusweken in Castel Marguerite. In het voorjaar beginnen we met het openen van de luiken om de frisse lentegeur door het pand te laten gaan. We verwelkomen het nieuwe jaar in de tuin en nemen afscheid van de laatste restjes winter uit het afgelopen jaar. Waar nodig wordt binnen en buiten geschilderd. Hamer, (ketting)zaag en veel andere gereedschappen worden uit het vet gehaald en gereed gemaakt voor gebruik. Kleine en grotere klussen van de To-Do lijst klaren we met elkaar. In het najaar maken we dan de laatste karweitjes af en worden de luiken weer gesloten.

Naast al dat aanpoten en klussen is er natuurlijk voldoende tijd en ruimte gereserveerd om te genieten van de prachtige omgeving waarin Castel Marguerite ligt. Samen lekker eten, binnen of in de tuin,  en een goed gesprek met versnaperingen behoren standaard tot het programma.

Lijkt het je leuk om samen met andere enthousiastelingen de handen uit de mouwen te steken? Ben je (redelijk) handig en/of lijkt het je iets om te leren klussen of wil je gewoon lekker in de tuin bezig zijn om zo Castel Marguerite gereed te maken voor nieuwe gasten? Dan ben je van harte welkom en uitgenodigd . Onze ervaring is dat de samenwerking met en de vriendschappelijke verbondenheid binnen de klusgroep duurzaam blijken te zijn. Ons motto is niet voor niets: ‘IDZO easy to make friends!’

Meld je aan voor een van de klusweken met kosteloos verblijf en verzorging. Binnen de genoemde periodes mag je jouw verblijfsperiode en de aangeboden hulp zelf inplannen en aangeven. Het is wel handig dat je duidelijk aangeeft (datum en dagdeel) wanneer je komt en weer vertrekt, zodat wij bijvoorbeeld weten voor hoeveel personen we aardappels moeten schillen.

De klusweken zijn volgeboekt.