Update december 2020
Veel is er al veranderd en zal er nog veranderen door de gevolgen van de Covid 19 pandemie. Dat geldt ook voor de invulling van de vakantietijd komend jaar 2021. Voor IDZO hebben de corona maatregelen ook directe gevolgen. Een groot deel van de voorgenomen en besproken activiteitenweken moest in 2020 door het bestuur of de deelnemers zelf geannuleerd worden. Inmiddels zijn er vaccins beschikbaar en hopelijk kunnen we in 2021 weer groepen ontvangen. Misschien in beperktere mate en in afgeslankte vorm. In het programma voor 2021 gaan we voorlopig met een positieve instelling nog maar uit van een “normale” situatie zonder beperkingen

Coronamaatregelen
Mochten er (in Frankrijk) in de zomer van 2021 desondanks nog restricties gelden die Corona gerelateerd zijn, dan houden we ons natuurlijk aan de regels. Je zult begrijpen dat we daarin op dit moment niet specifieker kunnen zijn. Wat we wel kunnen beloven is dat, wanneer het samenkomen in groepen nog steeds aan beperkingen onderhevig is, IDZO samen met de deelnemer gaat kijken of een alternatieve week aangeboden kan worden. Mocht dit niet mogelijk zijn, zullen we de aanbetaling restitueren. Wij houden alle deelnemers regelmatig op de hoogte over de laatste ontwikkelingen voor wat betreft alle IDZO-weken.

Kijk ook eens naar de POP-UP mogelijkheden
Omdat we er van uitgaan dat de zon zich net zo veel laat zien als in het voorjaar, zomer en najaar van 2020 heeft het bestuur van IDZO besloten om in de nog beschikbare vrije weken Castel Marguerite open te stellen voor POP-UP ontmoetingen. Ons mooie en prachtige kasteeltje en ook de unieke omgeving vragen er eigenlijk om gezien en bewonderd te worden. Dat wil zeggen, dat je met je gezin, je partner, vriend(en) of vriendin(nen), maar ook als je alleen bent naar Saint Nectaire kunt komen en dan gebruik kunt maken van de faciliteiten in Castel Marguerite. In overleg met de beheerders worden de kamers ingedeeld. Bij elke gereserveerde overnachting hoort een ontbijt. Tegen een geringe meerprijs kun je als gezin(en) of groep (in overleg met de beheerders) daarnaast ook gebruik maken van de professionele keuken voor het bereiden van maaltijden, maar je kunt natuurlijk ook in de nabijheid van Castel Marguerite goed origineel Frans dineren. Als jou zo’n verblijf in Saint Nectaire wel wat lijkt, bijvoorbeeld als alternatief voor een geannuleerde vliegreis of buitenlandse vakantie buiten de Schengenlanden, dan is dit een prima optie. Reserveer op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Kijk hier voor meer informatie en reserveren.