IDZO is een stichting van vrijwilligers, die mensen bij elkaar brengt. Op ons prachtige landhuis Castel Marguerite (in Saint Nectaire – Frankrijk), organiseren we daarvoor weken waar mensen uit allerlei windstreken elkaar kunnen treffen om aan een activiteit deel te nemen. Dat kan zijn wandelen, yoga, filosofie met muziek, jonge mensen van 15+ die even hun mobiele telefoon met rust willen laten, maar ook het maken van droomdekentjes, zingen of een week voor jonge gezinnen.   

De Club van Honderd” is een initiatief van IDZO en heeft als doel om het IDZO-netwerk te vergroten. Natuurlijk is het belangrijkste IDZO als ideële stichting meer profiel te geven, maar financiële ondersteuning is en blijft zeer welkom. Mede door de Corona tijd heeft IDZO fors op haar spaarcentjes ingeteerd. Gelukkig gaan er weer deelnemers naar Frankrijk, maar de “Club van Honderd” helpt enorm.

We nodigen je uit, als je IDZO een warm hart toedraagt, om een jaarlijkse donatie van € 100,- te doen.

Als lid van de “Club van Honderd”:

  • word je op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van IDZO (via de Nieuwsbrief);
  • word je uitgenodigd deel te nemen aan de vrijwilligersdag;
  • krijg je 10% korting met een maximum van € 50,- bij het huren van een kamer of appartement (zie hiervoor Chambres d’Amis)
  • word je met voorrang uitgenodigd deel te nemen aan IDZO-activiteiten in Frankrijk.

Ook zullen we een aantal mensen uit deze Club van Honderd met enige regelmaat vragen met het IDZO-bestuur van gedachten te wisselen over de plannen die we hebben voor de toekomst.

Wil je IDZO steunen?